Download Kateterizacija Srca PNG

By | February 14, 2021

Download Kateterizacija Srca PNG. Kaj je prava kateterizacija srca? Kateterizacija srca je uvođenje dugih i tankih katetera kroz venu ili arteriju u srce, u dijagnostičke i terapijske svrhe.

Vegetarijanac Gore Uzrujan Kateterizacija Srca Aenongraphics Com
Vegetarijanac Gore Uzrujan Kateterizacija Srca Aenongraphics Com from www.planeta.rs

Institut za nastavno naučni rad i razvoj. Pojasnjuje, kako deluje srčna kateterizacija in kako lahko pomaga ugotoviti, ali imate bolezni srca. Kateterizacija srca se ne provodi tijekom trudnoće jer zračenje može ugroziti fetalni razvoj.

Kateterizacija srca predstavlja uvodjenje specijalnih katetera kroz venske i arterijske krvne sudove do srcanih supljina i velikih.

Kateterizacija srca je način da saznate detaljne informacije o srcu i koronarnim arterijama, a kako se pripremiti za kateterizaciju srca? Kateterizacija srca je medicinski postupak koji kardiolozi ili srčani stručnjaci koriste za procjenu rada srca i dijagnosticiranje kardiovaskularnih stanja. Kateterizacija srca je medicinski postopek, ki ga kardiologi ali strokovnjaki za srce ocenjujejo srčno delovanje in diagnosticirajo kardiovaskularna stanja. Kateterizacija srca je uvođenje katetera kroz periferne arterije ili vene do srčanih šupljina i koronarnih arterija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *